sport

Pobeda Metalca

Fudbaleri Metalca su sinoć u okviru vanrednog 8. kola Srpske lige -Zapad na domaćem terenu savladali ekipu Sloge iz Požege, rezultatom 2:0.

Meč je rešen u prvom poluvremenu, kada su domaćini golovima Riznića u 8. minutu i Veselinovića u 20. minutu došli do prednosti od 2:0.

Drugo poluvreme je Metalac odigrao sigurno ne dozvolivši gostima da naprave ozbiljniju šansu.

Ovo je treneru Metalca, Goranu Lukoviću, treća pobeda u petoj utakmici na kormilu Metalca. Zadovoljan je zalaganjem njegovih igrača na utakmicama, ali i na svakom treningu.

Teška utakmica, posebno jer smo pre dva dana takođe imali zahtevan meč u Loznici i malo vremena da se oporavimo. Igrači daju sve od sebe, u svim fazama igre stvarno se trude da izvedu najbolje što mogu. U ovom trenutku sam prezadovoljan, kada Metalac možda nije na mestu koje mu pripada, naši momci će ovakvom igrom i zalaganjem sigurno u nekom narednom periodu podići nivo bodova. Znali smo da imamo ozbiljnog protivnika, Sloga iz Požege je druga ekipa na tabeli predvođena iskusnim trenerom Ristanovićem koji odlično zna da pripremi ekipu, dobar je motivator, tako da nam nije bilo lako, ali smo na kraju uspeli da već u prvom poluvremenu rešimo pitanje pobede. Imali smo i u drugom poluvremenu nekoliko neiskorišćenih prilika, ali sve je to fudbal. Sve u svemu kada se posmatra meč u celini ja moram da budem zadovoljan i svaka čast momcima, ovo je samo njihova pobeda, a ja sam tu da dam neku smernicu – izjavio je trener Luković posle utakmice.

Trener Goran Luković

Narednog vikenda Metalac igra u gostima sa ekipom “Jošanica” iz Novog Pazara.

 

 

GM PRESS/Bojan Pučković

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button