DRUŠTVO

Televizija GM PLUS kao lokalni medijski emiter, 1. oktobra obeležila je 5 godina rada i postojanja

Počeci televizije GM PLUS vezuju se za 1. oktobar 2019. godine kada su 18:30 minuta pročitane prve vesti na novoj televiziji. Dva meseca pre početka video emitovanja pokrenuta je internet stranica GM PRESS na kojoj su korisnicima dostupna obaveštenja o svim aktuelnim događajima i temama na području milanovačke opštine. Pored pažljivo biranih sadržaja i kvalitetnog programa, godinama se gradilo podjednako prioritetno poverenje gledalaca odnosno čitalaca. Na jedan savremen način, okom kamere pisana je istorija.

Brojne emisije, brojni gosti, uvek u centru zbivanja, aktuelne informacije, obeležile su godine za nama. Među najznačajnijim gostima koji su posetili našu opštinu, izdvaja se pre svega predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, zatim brojni ministri Irena Vujović, Goran Vesić, Aleksandar Martinović, Tomislav Momirović, Nikola Selaković , Nemanja Starović, Đorđe Milićević kako u okviru radnih poseta gradu Milanovcu, tako i na gostovanju u studiju televizije Gornji Milanovac. Propratili smo sve faze izgradnje pristupne saobraćajnice, toplane u gradu, bili u svakom selu, svim zaseocima, izveštavali o svakom novom putnom pravcu, o svim asfaltiranjima. Izveštavali smo sa lica mesta o izmenama , postavljanju novih kanalizacionih cevi ali i dovođenju Rzavske vode na Rudnik. Okom naše kamere zabeležen je kompletan nastanak gradskog bazena, ponosa grada Milanovca. Pratimo i redovno informišemo o izgradnji novog vrtića, o svim novinama u opštini i kada je reč o investicijama, i konkursima, i napretku milanovačke privrede, razvoju poljoprivrede, etno turizma i turizma uopšte. Tu smo da zabeležimo sva dešavanja iz kulture, sve manifestacije, koncerte, i naravno propratimo dešavanja iz sporta.

Do današnjih dana, Televizija GM PLUS beleži dobru gledanost, jedna je od najgledanijih u Zapadnoj Srbiji. Namera nam je da i u godinama pred nama ostanemo u vašim domovima i iznova zahvaljujemo na ukazanom poverenju.

 

 

GM PRESS

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button