DRUŠTVO

Pijačni barometar za petak 13.09.2024. godine

Prešunov list 50 din, peršunov koren 250-300 din, paškanat 250-300 din, celer 250-300 din,
ren 1000 din, komplet za supu 150 din , liske 100 din, blitva 80 din

Zelena salata – ukrasna 80-100 din, kupus 60-80 din, kiseli kupus 150 din, karfiol/kelj 200-250 din, cvekla 150 din, šargarepa 150 din

Mladi luk 50 din, crni luk 70-100 din, crni luk – džak 500-600 din, beli luk kg 1000 din, vezica 100 din, glavica 30-50 din, ljubičasti luk 120-150 din, praziluk 200 din

Krompir 50-80 din, krompir džak 500-600 din

Pasulj beli 400 din, sitni 450 din, šareni 500 din, žuti 500 din

Grašak 400 din, boranija olovka 400 din, šarena 400 din, puterka 400 din

Rotkva 300 din, rotkvice 100 din

Tikvice 80-120 din, patlidžan 120 din

Kornišoni 200-250 din, krastavac 80-100 din, purenjaci 70 din

Paprika crvena 100-200 din, žuta 200-250 din, ljuta 20-30 din, suva 300 din, tučena 180 din, mlevena 180 din

Paradjz 80-200 din

Kupine 500-600 din, borovnice 700 din

Grožđe 220-300 din , jabuke 80-150 din, kruške 100-150 din, breskve 100-150 din, nektarine 150 din, šeftelije 200 din, lubenica 40-50 din, dinja 100 din, šljive 100 din

Suve šljive 500-700 din, smokve 700 din, grožđe 800 din, kajsije 1300 din

Orasi 1200-1500 din, lešnici 1500 din, bademi 1500 din

Med 1200 din, med u saću 1300 din

Mešavina za imunitet 800 din, propolis 300 din

Pšenično brašno 150 din, projino 200 din, ražano 150 din, heljdino 300-400 din

Jaja 10-20 din, domaća 20-25 din

Mladi sir 500 din, stari sir 600-750 din, paprika u pavlaci 580 din, kajmak 1300 din

Ovčije meso 2800-3200 din, goveđa pršuta 3000 din, sudžuk 1600 din, svinjska pršuta 1600-1800 din, suvi vrat 1600 din, suva rebra 800-160 din, suve kosti 450 din, čajna, budimska, sremska kobasica 1200-1400 din, slanina 900-160 din, mast 450 din, čvarci 1600 din, kavurma 700 din

 

Radno vreme:

Ponedeljak – petak: 06-16h
Vikendom: 06-15h

Stočna pijaca (petkom): 06-08h

 

 

GM PRESS/JKP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button