VESTIZAJEDNICA

IMPULS MEETUP SA NIKOLOM MIJAILOVIĆEM – STARTUP JOBERTY

Realizovan je i treći Impuls meetup iz serije meetup-a pod nazivom ,,Možeš i ti’’. 

Ovoga četvrtka gost meetup-a bio je Nikola Mijailović, Co- Founder i CEO startapa Joberty, trenutno najznačajnije platforme IT poslova u Srbiji. 

Joberty povezuje kandidate i poslodavce i preko ove platforme možete saznati iskustva zaposlenih, plate, uslove za rad u IT kompanijama ili aplicirati za posao. Ovaj tim veruje da su startapi i tehnološke kompanije nosioci napretka našeg društva. Trenutno pored Srbije posluju u još pet zemalja Jugoistočne Evrope. 

O ovome ali i o mnogim drugim temama iz startap i IT sveta bilo je reči u otvorenom razgovoru sa Nikolom tokom jučerašnjeg Impuls meetap-a.

Posetioci su na ovom meetup-u dobili odgovore na mnoge teme iz IT industrije. Saznali su kako je nastala jedna od najuspešnijih startap kompanija u regionu, od same ideje do prve investicije.

Kako je IT industrija praćena mnogim zabludama, Nikola kao neko ko je pre startapa Joberty godinama bio u HR službi pokušao je da da odgovore na brojna pitanja posetilaca kroz svoje bogato iskustvo u njemu. Od toga kolike su zaista plate jednog programera u Srbiji, koja su sve značenja pojedinih poslova u ovoj industriji ili kako doći do investicija. 

Bilo je reči i o ostalim IT tržištima na Balkanu u kojima posluje Joberty i koje su razlike u odnosu na naše tržište. Nikola se osvrnuo i na svoje planove za dalje a platformu Joberty u budućnosti vidi kao uspešnu globalnu startap kompaniju.

GM PRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button