sportVESTI

Metalac poražen u Pančevu

Fudbaleri Metalca su juče u 9. kolu Mozzart Bet Prve lige Srbije izgubilli na gostovanju od Železničara iz Pančeva, rezultatom 4:1.

Domaćini su krenuli ofanzivno od prvog minuta ka golu Metalca i propustili nekoliko izglednih šansi. Ipak, Metalac je poveo golom Miloševa u 31. minutu, posle odlične akcije koju je započeo Škorić . Šest minuta kasnije Železničar je izjednačio preko Grgića, a isti igrač je u 40. minutu doveo Železničar u vođstvo. Metalac je zapretio pred kraj poluvremena preko Miloševa.

Drugo poluvreme Metalac je zaigrao dosta bolje, imao je inicijativu, ali je domaćin poveo sa 3:1 u 59. mintu, posle odlično izvedenog slobodnog udarca Dimitrića. Metlac preko Milinkovića pokušava da smanji rezultat, a golman domaćina dobro reaguje. Kazna za promašaje stiže u 75. minutu preko Simčevića za konačnih 4:1. Milanovčani se nisu predali i nastavili sa napadima, a fantastična solo akcija Abela nije krunisana golom, kada je nanizao šestoricu domaćih fudbalera. Još dva puta su pokušali da ugroze gol Železničara, ali nisu uspeli da smanje rezultat.

Fudbaleri Metalca su vezali pet mečeva bez pobede i sada za vodećim dvojcem zaostaje jedanaest bodova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Pogledajte još i...
Close
Back to top button