kulturaVESTI

Predstava “Ljubavno pismo”

Komedija “Ljubavno pismo” u produkciji “Ateljea 212” biće izvedena u utorak, 27 septembra 2022. godine od 20 sati na velikoj sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu.

Malo je predstava za koje se može reći da su se zauvek stacionirale u pozorišnom životu Srbije, a jedna od takvih je „Ljubavno pismo“, komedija koja se više od 25 godina izvodi na sceni „Ateljea 212“.
Pre skoro tri decenije napisali su je Zoran Bačić i Zlatan Faslagić dok su još bili na trećoj godini studija dramaturgije, a govori o mentalitetu, porodici, komšijama i svim onim običnim stvarima koje čine život.
Predstava „Ljubavno pismo“ prvi put je izvedena u „Ateljeu 212“, davne 1994. godine, a na scenu je postavio Branko Kičić. Do dana današnjeg izaziva fenomenalne reakcije i smeh do suza.
Popularnost predstave može se pripisati njenoj opuštenosti, jednostavnosti dijaloga i prirodnosti svih aktera. To je prava pravcata komedija u kojoj se svi smeju i publika i glumci na sceni.


U predstavi igraju: Tatjana Bošković, Dubravka Mijatović, Miodrag Krstović, Branislav Zeremski, Gorica Popović, Ivan Mihailović (Gordan Kičić), Draga Đukić i Nenad Ćirić.
Predstava “Ljubavno pismo” je izvedena više od 200 puta i do sada je imala preko 100.000 gledalaca.

GM PRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Pogledajte još i...
Close
Back to top button