VESTIZAJEDNICA

Impuls kamp: Robotika i elektronika za osnovce

Regionalni inovacioni startap centar Impuls organizuje Letnji kamp robotike i elektronike u prirodu od 15. do 25. avgusta. 

Impuls kamp namenjen je dečacima i devojčicama uzrasta od 11 do 14 godina (5-8 razreda), koji žele da na bezbedan i zabavan način uđu u čaroban svet elektronike i robotike. Izvodiće se veoma zanimljivi eksperimenti kroz koje će osnovci  sticati znanja iz elektronike, robotike, fizike i matematike, veštačke inteligencije za decu a koja će im biti od koristi tokom daljeg školovanja. Pored sticanja novih znanja cilj Impuls kampa je da deca steknu i nove  prijatelje koji imaju slična interesovanja, da se zabave i druže kroz planirane aktivnosti.

Profesorka Informatike i računarstva i Tehnike i tehnologije Milkica Kostić Zlatić, mentor u Regionalnom centru za talente – Čačka iz oblasti robotike, realizovaće radionice iz oblasti logičkog razmišljanja, nauke, tehnike, elektronike, robotike i veštačke inteligencije za decu.

Impuls kamp robotike i elektronike za decu je besplatan zahvaljujući Programu podrške Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije. 

Prijave su u toku na sajtu Impuls centra

GM PRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Pogledajte još i...
Close
Back to top button