sport

Utakmica veterana Gornjeg Milanovca i Loznice

Veterani Gornjeg Milanovca i Loznice odigrali su u subotu 19. oktobra, prijateljsku utakmicu na pomoćnom terenu FK “Metalac”. Gostujući fudbaleri su pobedili rezultatom 5:3, u jednom dinamičnom i neizvesnom meču sa puno prilika na obe strane.

Utakmica je započeta svečanim momentom kada su kapiteni obe ekipe razmenili poklone. U ime domaćina kapiten Gornjeg Milanovca, Slobodan Nenadović je gostujućem kapitenu Antoniću uručio knjige koje govore o istoriji i znamenitostima ovog grada, čime su dodatno istakli značaj prijateljstva i medjusobnog poštovanja.

Iako je Loznica odnela pobedu, duh sportskog nadmetanja i prijateljstva nadvladao je rezultat, što je ovaj susret učinio posebnim za sve prisutne. Poseban deo ovog dogadjaja bio je obilazak istorijskog kompleksa u Takovu, gde je podignut Drugi srpski ustanak, čime su veterani pokazali poštovanje prema nacionalnoj istoriji i tradiciji. Nakon same utakmice, obe ekipe su se okupile na zajedničkom druženju, gde su nastavili da razmenjuju priče i uspomene sa terena. Ovaj dogadjaj još jednom je dokazao koliko sport može zbližiti ljude, posebno kada su u pitanju veterani, koji i pored rezultata, neguju zajedništvo i ljubav prema igri.

Za ekipu veterana Gornjeg Milanovca su nastupali : Kostić, Dželetović, Jovanović, Zarić, Nenadović, Aleksić, Karavezić, Vučićević, Pantović, Nikolić, Dobrijevi , Vujičić, Borisavljević, Kolašinac, Novović, Ćurčić, Obradović, Džoković, Tomić, Radošević, Petrović, Mihailović i trener Božidar Kostić.

 

 

GM PRESS/Slobodan Nenadović

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button