DRUŠTVO

PU „Sunce“ dobila značajnu donaciju od predsednika opštine Gornji Milanovac i firme „Mišković“ d.o.o

Predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević ličnom donacijom u saradnji sa firmom “Mišković” d.o.o donirao je Predškolskoj ustanovi „Sunce“ u Gornjem Milanovcu značajne didaktičke materijale i igračke, koji će pomoći deci u učenju i razvijanju kreativnosti.

Zaista mi je zadovoljstvo što sam nakon požara koji je zadesio Objekat 3 PU „Sunce“ , ličnom donacijom u saradnji sa firmom “Mišković”, uručio jedan vredan poklon vrtiću. U pitanju su didaktički materijali i igračke u vrednosti od oko 400 hiljada dinara. Nadam se da će ovo mališani koristiti u periodu dok se ne završi novi objekat vrtića, ali i kasnije kada bude završen, moći će da ga dodatno oplemene pored opreme koju će svakako opština obezbediti zajedno sa Ministarstvom prosvete – izjavio je Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac

Maja Milović, direktorka PU „Sunce“ istakla je da će ova donacija doprineti kvalitetnijem radu vaspitača sa decom.

Jako smo srećni što smo imali to zadovoljstvo da dobijemo ličnu donaciju od strane predsednika opštine, u vidu igračaka i didaktičkog materijala. Ono čemu se deca i vaspitači zajedno raduju jeste upravo to da imaju adekvatan materijal za rad. Sada imamo dovoljno materijala i ja se nadam da ćemo ga preneti i u nov vrtić kada bude izgrađen – rekla je Maja Milović, direktorka PU „Sunce“.

Maja Milović, direktorka PU „Sunce“

Ova donacija jako je značajna za decu, jer će uz pomoć dobijenih didaktičkih sredstava i igračaka razvijati određene veštine i sticati znanja na jedan zanimljiv način.

 

 

 

GM PRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Pogledajte još i...
Close
Back to top button