DRUŠTVO

Pijačni barometar za petak 18.10.2024. godine

Prešunov list 50 din, peršunov koren 450-500 din, paškanat 450-500 din, celer 250-300 din,
ren 1000-1200 din, komplet za supu 150 din , liske 100 din, blitva 100 din

Zelena salata – ukrasna 80 din, kupus 80-100 din, kiseli kupus 150-200 din, karfiol/kelj 400 din, cvekla 150 din, šargarepa 150 din

Crni luk 80-100 din, crni luk – džak 600-800 din, beli luk kg 1000 din, vezica 100 din, glavica 40-50 din, ljubičasti luk 120-150 din, praziluk 200-300 din

Krompir 80-100 din, krompir džak 500-600 din

Pasulj beli 450-500 din, sitni 450 din, šareni 500 din, žuti 800 din

Boranija olovka 400 din, šarena 400 din, puterka 400 din

Tikvice 150-200 din, patlidžan 100 din

Kornišoni 200-250 din, krastavac 150-200 din, purenjaci 70 din

Paprika crvena 120-250 din, žuta 120-200 din, ljuta 70 din, suva 300 din, tučena 180 din, mlevena 180 din

Paradjz 120-200 din

Grožđe 250-350 din , jabuke 60-100 din, kruške 100-200 din, breskve 200 din, nektarine 100-150 din, šeftelije 200 din, dunja 100-150 din, šljive 80-100 din

Suve šljive 500-700 din, smokve 700 din, grožđe 800 din, kajsije 1500 din

Orasi 1200-1500 din, lešnici 1500 din, bademi 1500 din

Med 1200 din, med u saću 1300 din

Mešavina za imunitet 800 din, propolis 300 din

Pšenično brašno 150 din, projino 200 din, ražano 150 din, heljdino 300-400 din

Jaja 15-18 din, domaća 20-25 din

Mladi sir 500 din, stari sir 600-750 din, paprika u pavlaci 580 din, kajmak 1300 din

Ovčije meso 2800-3200 din, goveđa pršuta 3000 din, sudžuk 1600 din, svinjska pršuta 1600-1800 din, suvi vrat 1600 din, suva rebra 800-1600 din, suve kosti 450 din, čajna, budimska, sremska kobasica 1200-1400 din, slanina 900-160 din, mast 450 din, čvarci 1600 din, kavurma 700 din

Radno vreme:

Ponedeljak – petak: 06-16h
Vikendom: 06-15h

Stočna pijaca (petkom): 06-08h

 

 

GM PRESS/JKP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button