DRUŠTVO

Obaveštenje o početku grejne sezone

JKP “Gornji Milanovac”, obaveštava korisnike sistema daljinskog grejanja da je grejna sezona počela 15.10.tekuće godine. Isporuka toplotne energije korisnicima vršiće se 24 časa dnevno tokom cele grejne sezone.

Svi stambeni i poslovni prostori koji su povezani na sistem daljinskog grejanja uredno su snadbevena odgovarajućom količinom toplotne energije shodno spoljnim temperaturama.

Podsećamo Upravnike stambenih zajednica i korisnike da je kao i početkom svake grejne sezone neophodno da se ispusti vazduh iz grejnih tela (radijatora) kako bi u što kraćem roku došlo do normalizacije u snadbevanju objekata toplotnom energijom. Ukoliko se napred navedeno ne uradi očekivani su problemi unutar objekata koji se manifestuju kroz nedovoljnu temperaturu u radijatorima cele vertikale, polovina radijatora je zagrejana, a druga polovina totalno hladna, ceo radijator je hladan. Ukoliko se u radijatorima čuje zvuk vode to je pokazatelj da nije ispušten vazduh. Molimo Upravnike zgrada da izvrše kontrolu, opomenu nadležne unutar stambenih objekata da ispuste vazduh iz grejnih tela preko ozračnih ventila.

JKP „Gornji Milanovac“ kao Energetski subjekt ima obavezu održavanja infrastrukture do toplotnih podstanica, ali ne i unutrašnjih grejnih instalacija zgrade i poslovnih prostorija korisnika.

 

 

GM PRESS/JKP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button