sport

OKK Takovo, pobeda u prvom kolu lige

U nedelju 13.10.2024. godine u hali BREZA seniori Takova odigrali su utakmicu I kola druge muške regionalne lige zapad 1 grupa B protiv ekipe SU HILS Akademija iz Ivanjice. Sezona je otvorena pobedom Takova rezultatom 82:52 (23:12, 16:19, 18:09, 25:12). Ivanjičani su poveli na početku utakmice 2:0 i to je bilo jedino vođstvo gostiju. Odlična prva četvrtina ekipe Takova u kojoj je uglavnom sve funkcionisalo kako je zamislio trener Marko Pavletić. U drugoj četvrtini igrači Takova počeli su dosta da greše dok su sa druge strane gosti trojkama uspeli da se rezultatski približe. Ipak, Takovo je na poluvremenu vodilo rezultatom 39:31.
U pauzi poluvremena članovi škole košarke OKK Takova i KK GM032 pokazali su pred oko 200 gledalaca svoje košarkaško umeće.
Poučeni iskustvom iz prethodne utakmice u Milanovcu sa istim protivnikom Takovo je u trećoj četvrtini ušlo maksimalno angažovano i prednost je uvećana na 17 poena razlike. U poslednjoj četvrtini kada je pobednik bio odlučen obe ekipe su pružile šansu juniorima. Odličnu partiju i epitet igrača utakmice poneo je Mihajlo Stanišić postigavši 31 poen, pratili su ga Radivojević sa 11 poena, Jeremić 9, M.Vujović 7, junior Nikola Lečić koji je pružio odličnu partiju postigao trojku i maksimalno iskoristio svojih pet minuta 7 poena, Krčmarević, Stojković i Jovanović po 4 poena, V. Vujović 3, Mijailović 2, Dražević, Marković.
U sledećem kolu ekipa Takova gostuje ekipi Sevojna. Susret je zakazan za subotu 19.10.2024. godine u 17h.
GM PRESS/KK Takovo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button