politika

OO SNS SAOPŠTENJE

Opštinski odbor Srpske napredne stranke se zahvaljuje mnogobrojnim sugrađanima, predstavnicima privrede, nacionalnim medijima koji neprestano dele reči hvale za nedavno otvaranje pristupne saobraćajnice od Gornjeg Milanovca do autoputa Miloš Veliki. Predsednik Aleksandar Vučić je tom prilikom na otvaranju istakao značaj ovog projekta za rudničko-takovski kraj i još jednom pokazao koliko on, kao predsednik i Vlada Republike Srbije ulažu u razvoj cele Srbije, pa tako i našu opštinu. Predsednik Aleksandar Vučić je do sada osam puta posetio našu opštinu i prilkom svake posete Gornji Milanovac je dobio jedan od kapitalnih projekata.

Na žalost, postoje i oni koji su politički napadali izgradnju pristupne saobraćajnice, pošto i dalje nemaju svest o značaju ovog projekta. Mladi Milanovca (osnivači Uzinata) i Uzinat tokom izgradnje ove saobraćajnice neprekidno su kritikovali zašto se ne pušta u saobraćaj, da li ima upotrebnu dozvolu i kolika je cena njene izgradnje. Odmah nakon otvaranja, kada su iscrpeli sve teme, počeli su da bulazne o uzbrdicama i nizbrdicama i kojekakvom klizanju i skijanju. Ljudi, da li ste vi normalni? Gde vi živite? U ravnoj Vojvodini ili brdovitoj Šumadiji? Za signalizaciju na raskrsnici dobili ste direktan odgovor od predsednika Aleksandra Vučića koji sve što obeća to i uradi. Nebrojeno puta do sada smo se u to uverili.

Narod prepoznaje ko radi, a ko živi od kritike i nevladinih plata čiji iznosi su po istraživanjima od šest do osam hiljada eura. Sa takvom platom je lako boriti se za vlast kako bi se ponovo delile pare svojoj najužoj rodbini i izmišljati kojekakve afere i pretnje nasiljem koji je osnov politike opozicije. Bili vi pristalice belog, društva iz kafane u papučama ili ko zna čega, pristupna saobraćajnica je otvorena za sve, naravno uz poštovanje saobraćajnih propisa.
Dok vi širite mržnju, strah i kritiku svakog kapitalnog projekta mi ćemo nastaviti da radimo u interesu svih naših sugrađana na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

INFORMATIVNA SLUŽBA OPŠTINSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE U GORNjEM MILANOVCU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button