sport

Gotovo čitav vek kuca „srce fudbalske tradicije u Srbiji“: FK Obilić nastavlja put ka istoriji zajedno sa kompanijom Meridianbet

Fudbalski klub Obilić iz Živica ne može se definisati kao „mali klub“, iz prostog razloga što je to klub koji postoji od, sada već davne, 1935. godine i naredne godine slavi čak 90 godina postojanja. Za to vreme uspeo je da osvoji srca brojnih ljubitelja fudbala, kao i da privuče pažnju ne samo u svom mestu, već i širom Srbije.

Iz tog razloga, prethodne godine ovaj fudbalski klub i kompanija Meridianbet potpisali su ugovor o saradnji, a ona je sada, na obostrano zadovoljstvo, produžena na još godinu dana.

Ovo sponzorstvo predstavlja ne samo priliku za dalji uspeh kluba već i podršku očuvanju fudbalske tradicije koja je deo Živica. Sinergija dve strane imaće i značajan uticaj na budućnost kluba, kao i na razvoj fudbala u ovom delu Srbije.

Nema sumnje da saradnja sa kompanijom Meridianbet obećava još veći uspeh u narednoj sezoni, dok se svi nadaju plasmanu u još viši rang.

Predsednik kluba, Zoran Stepić, izrazio je zahvalnost i zadovoljstvo nastavkom saradnje.

“Partnerstvo sa kompanijom Meridianbet je od velikog značaja, ne samo za naš klub, već i za čitavu zajednicu, jer će, siguran sam, doprineti i sportskim uspesima i jačanju zajednice i fudbalske tradicije, istakao je gospodin Stepić.

Bez malih ne bi bilo ni velikih i zato Meridianbet sa ponosom podržava klubove poput FK Obilić, jer su oni temelj na kome se grade velike fudbalske priče.

 

 

SOS KANAL PLUS

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button