VESTIZAJEDNICA

Violina te zove – Iz Gornjeg Milanovca krenula promocija Sabora violinista Srbije

Povodom ovogodišnjeg Sabora violinista Srbije, koji će se održati od 19. do 21. avgusta u Pranjanima, sinoć je iz Gornjeg Milanovca krenuo karavan koji pod sloganom „Violina te zove“ promoviše ovu manifestaciju.

U ime Saborskog odbora, predsednik opštine Dejan Kovačević, pozvao je sve Milanovčane da krajem avgusta posete Pranjane i uživaju u nastupima vrhunskih violinista, kao i velikih estradnih zvezda Zorice Brunclik i Kemiša.

Poštovani prijatelji, dame I gospodo, dobrodošli na prvi Karavan violine i na promociju ovogodišnjeg Sabora violinista Srbije koji se održava u našim lepim Pranjanima. Hvala našim prijateljima iz Panorama benda koji će upravo odavde, iz Gornjeg Milanovca, krenuti da u narednim danima promovišu ovu manifestaciju po celoj Srbiji – rekao je predsednik Kovačević.

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac

Karavan, koji čine violinisti, članovi Panorama benda i predstavnici Valjevske pivare, zabavljali su prisutne, koji su žeđ ove tople julske večeri mogli da utole besplatnim Valjevskim pivom koje se sinoć točilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button