DRUŠTVO

Autobuska linija od Gornjeg Milanovca do Kragujevca ponovo od 1. oktobra

Kao što je predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević i obećao, od 1. oktobra počinje da saobraćaja autobuska linija na relaciji Gornji Milanovac-Kragujevac i obratno. Usluge prevoza vršiće „Autoprevoz Čačak“.

U saradnji sa predstavnicima opštine Gornji Milanovac, utvrdili smo da postoji potreba za autobuskim prevozom na relaciji Gornji Milanovac-Kragujevac i obratno. Tako da, od 1. oktobra, naša kompanija uvodi četiri polaska dnevno na pomenutoj relaciji – rekla je Dušica Stevanović Lužanin, direktorka kompanije „Autoprevoz Čačak“.

Dušica Stevanović Lužanin, direktorka kompanije „Autoprevoz Čačak“

Na pomenutoj liniji biće uvedena četiri polaska, a termini polazaka su sledeći:

U jutarnjim časovima polasci iz Gornjeg Milanovca su u: 05:45, 9:30, 14:10 i 16:30 časova. Iz pravca Kragujevca ka Gornjem Milanovcu, polasci su u: 8:00, 12:15, 15:30 i 18:15 časova – navela je direktorka.

 

 

Kompanija „Autoprevoz Čačak“ obezbedila je popuste za studente, penzionere, kao i za najmlađe putnike.

Studenti će imati popust od 25 odsto na cenu karte u jednom smeru i 35 odsto na cenu povratne karte. Zatim, za penzionere smo obezbedili popust od 40 odsto na cenu karte u jednom smeru i na cenu povratne karte. Takođe i za naše najmlađe, za decu do 9 godina popust od 50 odsto na cenu karte u jednom smeru i na cenu povratne karte – dodala je direktorka.

Autobuska linija koja će biti uvedena od 1. oktobra, saobraćaće u skladu sa zakonskom regulativom za međumesni saobraćaj.

 

 

GM PRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button