DRUŠTVO

Vrtić u Nevadama ubrzano “raste”

Iako je period visokih temepratura, građevinski radnici koji rade na izgradnji novog objekta vrtića PU „Sunce” u Nevadama, ne posustaju sa izvršavanjem svojih radnih zadataka. Radove je zajedno sa direktorkom vrtića, Majom Milović, obišao Dejan Kovačević, predsednik opštine:

Želim da se zahvalim kompaniji „Jadran” čiji radnici neumorno rade, kako bismo mi na vreme imali kompletno završen objekat vrtića. Na objektu se trenutno radi druga ploča, a potom će uslediti krovna konstrukcija. Nadam da će do kraja oktobra objekat biti ukrovljen, što znači da će radnici već paralelno krenuti da rade na postavljanju instalacije. Naredne sedmice, radiće se pregradni zidovi sve ono što treba da se uradi kako bi objekat bio u potpunosti završen. Danas smo izanalizirali i finansijsku situaciju, imamo na nekim pozicijama manjak radova, na nekim višak radova, što će morati da bude izbalansirano u narednom periodu, što je zadatak Opštine Gornji Milanovac. Na izvođačima radova ostaje da ispune svoj deo zadatka, a to je da 250 mališana što pre krene u ovaj prelep objekat – rekao je Kovačević, prilikom obilaska radova na izgradnji novog vrtića.

Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac

Veliki broj roditelja sa nestrpljenjem isčekuje završetak radova na ovom objektu, i dan kada će sva naša deca imati svoje mesto u vrtiću.

 

 

GM PRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button