DRUŠTVOVESTI

OO SNS SAOPŠTENJE: Žena protestuje, a muž glasao da su izbori regularni

Besramni politički cirkus na čelu sa Zelenovićem i Kristinom posle turneje po Evropskom parlamentu gde su tražili sankcije za Srbiju stigao je na trg Kneza Mihaila u Gornji Milanovac. Došao je putujući politički cirkus lažova i gubitnika u Gornji Milanovac da bi nastavio da brutalno laže oko navodne krađe izbora. U našoj istoriji nikada se nije desilo da Srbin ode u drugu državu i traži da se protiv njegove zemlje uvedu sankcije i ukinu sve donacije koje idu preko evropskih pristupnih fondova, dok se na našoj političkoj sceni nije pojavila ovakva grupa lažova, manipulatora i prevaranata i to sve u cilju da se ponovo dokopaju vlasti, zauzmu fotelje i nastave pljačku ove zemlje kao što su to radili do 2012. godine. Revolt Kristine Milošević zbog tako loših izbornih rezultata manifestuje se na svakom koraku, ljaga svoj grad, laže i manipuliše o lokalnoj vlasti bez ikakvih dokaza.

Činjenica je da je njen suprug bio član opštinske Izborne komisije i da nije napisao ni jedan prigovor o bilo kakvim nepravilnostima na izborima, pošto ih stvarno nije ni bilo. Postavlja se ključno pitanje da li laže Kristina Milošević kada kaže da su izbori pokradeni ili njen suprug Dragutin Milošević koji je kao član opštinske Izborne komisije glasao da su izbori regularni?

Građani odlično znaju ko je Kristina Milošević. Znaju da je to ona Kristina Milošević koja je kao član Opštinskog veća dala jednokratnu socijalnu pomoć svom suprugu (Beli bokser) u iznosu od 100.000 dinara, da je pred izbore 2016. godine kao član Opštinskog veća dodelila sredstva udruženju građana Mladi Milanovca koje inače ona vodi u iznosu od 100.000 dinara. Građani znaju da je u saradnji sa svojim rođakom protivzakonito dodelila sredstva nekom nepoznatom udruženju iz Beograda u visini od 500.000 dinara da bi sa svojim suprugom održala političku promociju i to u zgradi opštine Gornji Milanovac. Građani znaju da je Kristina Milošević izlazila na izbore kao manjinska stranka, stranka Rusa i na prevaru ušla kao odbornik SO Gornji Milanovac. Naši sugrađani odlično znaju da je Kristina Milošević zajedno sa svojim suprugom (Beli bokser) nasilno sa motornom testerom upadala u RTS. Građani odlično znaju da je kao član G17 plus dobila posao u Opštoj bolnici naravno bez konkursa i da je u to vreme svoju majku zaposlila u MZ Gornji Milanovac. Građani znaju da je Kristina Milošević zamenila Ruse sa evropskim zelenim i da je po ko zna čijoj direktivi ušla u pokret Moramo zajedno (zato što su strani plaćenici), da bi putem najbrutalnijeg nasilja se borila za Srbiju protiv nasilja i Evropskog parlamenta protiv Srbije.

Dok oni koji primaju ogroman novac iz stranih centara moći mitinguju i obmanjuju narod mi na loklnom nivou na čelu sa predsedniko Dejanom Kovačevićem stvaramo što bolje uslove za naše sugrađane kako bi nastavili putem mira i prosperiteta kojim nas naš predsednik Aleksandar Vučić vodi.

 

Informativna služba OO SNS Gornji Milanovac

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button