politikaVESTI

SAOPŠTENjE OO SNS GM: KRISTINA MILOŠEVIĆ U ULOZI REŽISERA NA TAJKUNSKOJ TELEVIZIJI

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu na svom portalu objavio je sapštenje za javnost čiji sadržaj prenosimo u celosti.

Politička kampanja za širenje laži i neistina od strane Kristine Milošević se nastavlja i danas, ponovo je režiser lažnih vesti koje će se uskoro pojaviti u medijima. Obzirom da je bez konkursa stranački stalno zaposlena u Opštoj bolnici Gornji Milanovac, nameće se pitanje kako je moguće da u toku radnog vremena u 8,30 organizuje konferenciju za novinare na Trgu Kneza Mihaila.

To je još samo jedan dokaz da se ne biraju sredstva i način da se ponovo dokopaju vlasti i mogućnosti da besomučno troše budžetska sredstva što dokazuju i Rešenja o upotrebi sredstava budžetske rezerve za njenog supruga Milošević Dragutina i udruženju iz Beograda koje je dobilo sredstva iz budžeta iako nije iz Gornjeg Milanovca sa kojima su Miloševići organizovali tribinu „Škola bez droge“.Tema ove tribine nije sporna, ali je sporno ko je to organizovao u okviru svoje predizborne kampanje za lokalne izbore 2016. godine. Danas, oni koji nasilno žele da osvoje vlast da bi ponovo prisvajali novac građana opštine Gornji Milanovac, koji su hapšeni, koji su osuđivani, koji su upadali nasilno u prostorije RTS-a su najglasniji u promovisanju borbe protiv nasilja. Na njihovu žalost narod sve prepoznaje i izjasniće svoju volju na predstojećim izborima.

Izvor: gornjimilanovac.sns.org.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Pogledajte još i...
Close
Back to top button