DRUŠTVOVESTI

Nacionalna nedelja dojenja- besplatne konsultacije Tatjana Joksić

 

Nacionalna nedelja promocije dojenja u Srbiji se obeležava 40. nedelje u godini, koja simbolično predstavlja trajanje trudnoće, a ove godine obeležava se od 02. do 9. oktobra .
foto:pixabay
Ovogodišnja tema i fokus je na zaposlenim mamama i kako da povratak mame na posao ne mora automatski da znači prekid dojenja.
Tatjana Avramović Joksić, naša sugrađanka, pokrenula je projekat “Mama nisi sama” koji je namenjen svim trudnicama i mamama kao podrška i pomoć oko dojenja.
Tatjana je po struci medicinska sestra vaspitač, uz to sertifikovani asistent za bebonošenje i ujedno na obuci za savetnicu za dojenje.
Kao takva na raspolaganju je svim mamama i trudnicama oko nedoumica koje se tiču dojenja, prestanka dojenja i same pripreme u trudničkim danima za dojenje.
foto: privatna arhiva Tatjana Joksić
Povodom Nacionalne nedelje dojenja poklanja besplatno individualno savetovanje za sve mamae i trudnice koje se jave na konsultacije.
Još jedan način da se proširi ljubav i proširi svesnost o dojenju jesu poklon vaučeri koje će dobiti svaka polaznica konsultacija za izradu nakita od majčinog mleka.
Tatjana drži online i uživo konsultacije i radionice u Gornjem Milanovcu i o svemu tome možete više pročitati i naći na društvenim mrežama:
IG – @gospodjaaj
FB – Gospodja AJ
Like stranica na fb – MAMA NISI SAMA.
foto: privatna arhiva Tatjana Joksić
foto: privatna arhiva Tatjana Joksić
GM PRESS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Pogledajte još i...
Close
Back to top button