VESTIZAJEDNICA

MZ Ručići: Radovi na nasipanju puta

U Mesoj zajednici Ručići ovih dana uveliko se radi na nasipanju seoskog puta koji je od velikog značaja za meštane ovog kraja. Posetili smo Mesnu zajednicu Ručići, gde smo o tome razgovarali sa Bobanom Railićem, meštaninom.

– Ukupna dužina puta koji je u lošem stanju je dva kilometra, a polovina puta će biti nasuta. Desetak domaćinstava je u proteklih godinu dana sakupilo novac (oko 2500€) od čega su kupili materijal. Zahvaljujući opštini Gornji Milanovac, koja je finansijski pomogla ove radove dobili smo i mehanzaciju koja vrši prevoz materijala. – izjavio je Boban Railić, meštanin.

Boban Railić

– Radovi na ovom putu su od izuzetnog značaja za mesto, jer su ljudi godinama izbegavali da prolaze ovim putem, baš iz razloga jer su znali da je u lošem stanju. Čim se put popravi, ovde će biti više saobraćaja, jer ovaj put spaja mnoga sela. – izjavio je Railić.

Lokalni put broj jedanaest kreće od Davidovice, Cerove, Krive reke, Ručića i njegovim nasipanjem u mnogome će olakšati meštanima i skratiće put iz pravca Boljkovaca preko Takova.

GM PRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Back to top button