VESTIZAJEDNICA

Asfalt stigao u Brđane i Takovo

U okviru infrastrukturnih radova na području Milanovačke opštine 23.juna tekuće godine započeto je asfaltiranje nekategorisanih putnih pravaca u MZ Brđani. Ukupno je asfaltirano nešto više od 300 metara puta, što je od velikog značaja za lokalno stanovništvo
Mnogo je značajno, zato što ovde postoje dve firme i ima dosta kuća. Asfalt je bio baš dotrajao. Podloga je bila dobra, tako da su pripremni radovi brzo završeni i evo već danas se postavlja asfalt. Pohvalio bih izvođača radova koji radove izvodi veoma kvalitetno. – rekao je predsdenik MZ Brđani Dragomir Savić

foto:Gm Press

Ukupna investiciona vrednost, dva putna pravca koja su asfaltirana u MZ Brđani iznosi oko 2.900.000 dinara. Radovi su završeni u predviđenom roku a izvođač je građevinsko preduzeće „SVIN“ DOO- Gornji Milanovac.

U nastavku radova na putnoj infrastrukturi na području opštine Gornji Milanovac, juče je završeno asfaltiranje nekategorisanih puteva u MZ Takovo.

foto:Gm Press

Pre podne je završen nekategorisani put u MZ Takovo – Sinoševići naselje, dok je tokom popodneva kompletno urađena deonica nekategorisanog puta u Ljevaji. Ukupna vrednost investicionih radova za oba puta je 2.413.771,20 dinara.
I ove radove izvelo je preduzeće „Svin“ d.o.o. Gornji Milanovac.

foto:Gm Press

GM PRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Pogledajte još i...
Close
Back to top button