sport

KK “Despot 2023“ i dalje ne zna za poraz

U subotu , 19.oktobra u Sportskoj hali „Breza“, KK „Despot 2023“ ugostio je ekipu KK „Radnički“ iz Valjeva. Utakmica je bila veoma neizvesna, ali je ipak završena rezultatom 56-54 u korist domaćina.

Utakmica koja je ponela epitet derbija kola, definitivno je opravdala taj naziv i bila kvalitetna košarkaška predstava. „Despot“ na kraju, srećniji u završnici, ostavlja bodove u Gornjem Milanovcu, a zadržava epitet nepobedivosti.

Očekivali smo jednu veoma tešku i neizvesnu utakmicu sa ekipom „Radnički“, na taj način smo se i pripremali. Utakmica je čitavim svojim tokom bila neizvesna. Pretpostavljam da je ekipa KK „Radnički“ razočarana rezultatom, jer je polovinom trećeg perioda imala prednost od 10 i više poena, što nije bilo dovoljno da ostvare pobedu na ovom meču. U samoj završnici smo uspeli da poentiramo, a nakon toga odbranimo svoj koš i ostvarimo 2 velika boda. Želeo bih da čestitam svojim saigračima na pobedi, velikoj borbi i htenju. Takođe, čestitao bih protivnicima na fer i pre svega sportskoj borbi, a mi im želimo puno sreće u nastavku takmičenja. Zahvalio bih se i našoj publici na velikoj podršci. Uspeli su da naprave fenomenalnu atmosferu u hali i pokažu koliko su bitan faktor. Nadam se da to cilja nastavljamo zajedno – rekao je Vladimir Novičić, igrač KK „Despot 2023“

 

 

GM PRESS/KK Despot 2023

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezani članci

Pogledajte još i...
Close
Back to top button